BioShock: The Collection, PC için Ücretsiz Yükseltme Sunuyor

BioShock: The Collection Kapağı
BioShock 9 yıl önce hayatımıza girip muhteşem yeraltı şehri Rapture'da heyecan dolu macera yaşamamızı sağlamıştı. 9 yıl önceki donanımlar ile şimdiki donanımlar arasında uçurum farklar olduğundan o zaman dahi mükemmel görünen oyunun grafikleri iyileştirilip Remastered olarak tekrar bize sunuldu: BioShock: The Collection olarak. Bu paketin içinde şunlar var:
BioShock Remastered:
  • Museum of Orphaned Concepts (Kullanılmayan Tasarımlar Müzesi): Oyunda ilk tasarımı yapılmış ancak daha sonradan oyuna dahil edilmeyen nesneleri gezebileceğiniz bir müze. Oyunun hikayesinin dışında.
  • Challenge Rooms (Mücadele Odaları): Oyuncunun yetenek ve savaş kabiliyetini test etmesi için yapılmış ek odalar. Bunlar da oyunun hikayesinin dışındadır. Not: Bu paket konsol oyuncuları için mevcuttu, ancak PC için Remastered ile birlikte geliyor.
BioShock 2 Remastered:
  • Protector Trials: Bu ek paket ilk olarak konsolda çıktı. Ardından PC oyuncuları için ücretsiz sunuldu. Bu pakette Subject Delta yerine başka bir Alpha Serisi Koca Baba olarak Tenenbaum'un dediklerini yapıyoruz.
  • Minerva's Den Remastered: BioShock 2 için farklı bir hikayeyi başka bir Koca Baba olarak oynuyoruz.
BioShock Infinite: Oyun güncel PC'lerle çalışacak kadar iyi olduğundan, bu oyunun Remastered sürümü yapılmadı. Ancak pakette
  • Clash in the Clouds
  • Burial at Sea 1 & 2
  • Columbia's Finest Pack
yer alıyor.

Konsol oyuncuları The Elders Scrolls: Skyrim oyununda yapıldığı gibi, oyunları tekrar satın almak zorunda kalacaklar. Ancak PC oyuncuları için yukarıdaki sahip olduğunuz her öge için ücretsiz yükseltme sunulacak. Bunlara ek olarak da yönetmen yorumları videosuna sahip olacaksınız.

Eğer PC'niz yeni gereksinimleri karşılamıyorsa, tabii ki eski sürüme de hala dönebilirsiniz.

Yükseltme nasıl mı yapılacak?

Oyunları Steam'den aldıysanız bugünden itibaran (16.09.2016) kütüphanenizde şunları göreceksiniz:

Steam'de BioShock oyunları
BioShock 2: Minerva's Den DLC'sini satın almışsanız, BioShock 2 Remastered yüklediğinizde bu DLC'nin de Remastered sürümü yüklenecek.

Eğer oyunu Steam dışından almışsanız şu sayfada yazılanları takip etmeniz ve oyunu aldığınızı ispatlamanız gerekecek.

Ayrıntılı bilgi için:


Rapture'a Hoş Geldiniz!


Yorumlar

Popüler Yayınlar